Hoe kunnen we helpen?
< Alle onderwerpen

Medewerkers toegang geven

Als beheerder heb je de mogelijkheid om collega’s uit te nodigen als medebeheerder. Hiervoor klik je in het menu op Beheer – Gebruikers. Dit opent een lijst met alle gebruikers binnen je organisatie. Gebruik het zoekveld rechtsboven om de medewerker te vinden door een deel van de naam of het e-mailadres in te voeren en op enter te drukken.

Klik vervolgens op de “Gebruiker toegang geven tot Zinus”. Bevestig je keuze door op “Toegang geven” te klikken in het scherm dat opent. De medewerker ontvangt vervolgens een e-mail met inloggegevens.